Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Möbelkunst menni WAMP

 2010.12.10. 15:48   Szólj hozzá!

Most vasárnap, december 12.-én (és a következőn, 19.-én is) kitelepülünk a WAMP-ra.

Azok kedvéért, akik nem tudnák ezmiez:
A WAMP egy havonta - olykor annál többször - jelentkező társas esemény, amely kiemelkedő magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé.
Kulturális és design fórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók, és vásárlók, hanem budapestiek, turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok, bringások és családosok futnak össze.

Helyszín: Millenáris B Csarnok
Nyitva: 10:00 - 20:00

Mivel velünk lesznek a Nemsüti finomságai (aki ott volt a megnyitón, tudja miről van szó :), és egy, az Illy erős kávéit prezentáló Francis X7 kapszulás kávégép - melyekre szeretettel meghívjuk azon látogatóinkat, akik körülnéznek a sok szép portéka között -, el sem téveszthetsz majd bennünket, csak bízd magad a szaglásodra :)

A hely adottságaihoz mérten készülünk a nálunk megszokott színvonalas designvásárok kínálatával.

A Földváry utcai bázisunk ettől függetlenül is nyitva lesz vasárnap a szokott időben de. 10:00-tôl 16:00 óráig, hisz újra érkeztek újdonságok.
(Ha addig már nem bírod ki, körülnézhetsz weboldalunkon, itt.)

Duplahelyszínen várunk tehát benneteket, duplaszeretettel!

Gyertek!


Címkék: möbelkunst

A bejegyzés trackback címe:

https://mobelkunst.blog.hu/api/trackback/id/tr212506995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása